joi, 23 decembrie 2010

Mihai Gadea

Mihai Gadea este un prezentator tv roman, pe numele real de Gidea Emanuel Mihai, absolvent al Facultati de Teologie Adventista din Bucuresti si doctorand in istorie la Institutul de studii Istorice Nicolae Iorga.
S-a nascut la Bucuresti in data de 10 ianuarie 1977.
A lucrat la Realitatea tv, Antena 1, a fost director la Antena 2 si in prezent este director la Antena 3 si moderator al emisinuii Sinteza zilei.
Este casatorit cu Aghata Kundri Gidea si are o fata Maisha Karina.

8 comentarii:

  1. Frate Gidea...auzisem eu ceva , ceva dar, sincer nu-mi venea sa cred.Chiar ai absolvit AST AZS ?Ai fost pastor la vreo biserica ?Eu sunt un frate de credinta din comunitatea Brincoveanu si ma bucur ca un AZS este cel care modereaza "" Sinteza Zilei ''.Ce vreau sa te-ntreb : cum te impaci cu Mircea Badea care cel putin declaratoriu este ateu asta ca sa nu folosesc un termen mai radical .Daca nu-ma-nsel [ si crede-ma nu prea ma-nsel ] chiar la dt.a in emisiune [ si nu o data ] a declarat ca n-are incredere in Dumnezeu .Asta nu ca ar fi vreo mare vina ....sint altii adventisti chiar care ...nu mai cred in Dumnezeu.EU SUNT UNUL DINTRE EI .De cind a plecat fiul meu sa munceasca ..in alta tara ca aici nici nu gasea nimic care sa-i ofere posibilitatea unui castig decent nici nu mai avea incredere in guvernanti [ Presedinte, Guvern ,Parlament si alte autoritati ale statului Romanesc] eu personal mi-am pierdut increderea in Dumnezeu.Daca acum cind se vor duce '' sa ia lumina '' la Paste..nu vor fi trazniti pe loc...gata zic si eu ca ala..Dumnezeu nu exista !Cam care-i parerea dt.ale?

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Gadea nu mai este Azs. A preferat ...altceva !

    RăspundețiȘtergere
  3. dl. gidea cadoctorand in istorie nu vi se pare ca huliti o epoca din istoria rominilor. o faceti fara nici o analiza corecta nepartinitoare.Acea epoca aconstruit atit incit si dupa 20 de ani acei hoti care ne conduc mai au inca ce fura.Sintem la ora actuala osocietate dezaxata in care omul cinstit nu-si gaseste locul Cred casinteti prea tinar ca sa fi gustat din plin din acea epoca cu care n-am fost nicio data de acord dar societate de dupa revolutie este un dezastru o jungla care ma face sa-mi fie rusine ca sint romin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este ceva legatura intre tovarasa ministru Gadea (din gasca lui Ceausescu) si Mihai Gadea

    RăspundețiȘtergere
  5. frate gidea faci de rusine nu numai rominia dar si toti adventistii

    RăspundețiȘtergere
  6. marius a moldoveanu31 mai 2013 la 07:49

    ma anonimule anonim ramai
    cu stima

    RăspundețiȘtergere
  7. daca stiam ca esti de alta lifta adica adventist nu ma uitam la nici o emisiune acum imi dau seama ca vioi cei care stergeti , spalati creerul omului sunteti niste scapatati de adevarata credinta ortodoxa imi pare rau de timpul pierdut acum inteleg de ce vam crezut tot timpul aveti pe d..... in voi

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu puteti judeca pe nimeni pentru credinta care o are deoarece Iisus Hristos a spus ca unde sunt 2 oameni adunati in numele meu acolo sunt si eu.Scopul real al omului venit temporar pe pamant este sa descoperim natura Divina din noi si dobandirea Duhului Sfant.Mintea este hoata si pana duhul Sfant nu va atinge mintea nu o sa intelegeti nimic despre scanteia divina din oameni.Mihai Gadea este un realizator TV de exceptie si degeaba il criticati.Costel din Suceava.10.01.2016.

    RăspundețiȘtergere